Lovely!!!

Är strandad hemma idag eftersom forden e på verkstan eftersom bromsarna gett upp,Segt!!!
Så jag går här hemma och pillar med det som e tråkigt såsom städning, rivning av tapeter m.m

30 min, så lång tid tog det att laga till gårdagens rätt och den blev supergod!!!!
Try it.
Dagens middag kommer att bestå av Fylld kycklingfilé med ädelost och soltorkade tomater.
Här kommer receptet:


4 port:
4 kycklingfiléer
smör att steka i
ädelost (gärna en ganska mild sort)
soltorkade tomater (gärna Ridderheims!)
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 köttbuljongtärning
vatten
salt & peppar

Bryn kycklingfiléerna hastigt på båda sidor i lite smör.Skär en skåra i varje filé, salta & peppra och fyll med några soltorkade tomater och en rejäl skiva ädelost av god smak. Lägg dem i en ugnsform

Vispa ur stekpannan med lite vatten. Smula ner buljongtärningen och slå på grädde och creme fraiche. Koka upp såsen och häll den sedan runt om kycklingen. In i ugnen, 225 C, ca 15 min eller tills kycklingen är genomstekt. Servera med kokt broccoli och t ex ris eller pasta.


Tänkte även lägga med Onsdagens Middags recept som består av Lax med västerbottenost.

4st laxfiléer
5dl creme fraiche
3dl 40% grädde
1st påse färdigriven Västerbottenost
1,5 tärning grönsaksbuljong
citronpeppar
salt

Gör så här
Rör ihop creme fraiche, grädde och buljongtärningen i en kastrull på medelhög värme.

Smöra en ugnsfast form, salta och peppra laxfiléerna och lägg dom i formen, strö över västerbottenosten, slå sedan blandningen av creme fraiche, grädde och buljong över laxen, in i ugnen i 25-30 minuter i 200 grader.

Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0